Deze cd is een live registratie van het avondvullend programma uit 2002:
“Er is geen leven zonder liefde”, een ernstig humoristisch programma met liedjes, gedichten en foto's van Maarten Willems.

Tijdens het ongeveer 90 minuten durende programma “Er is geen leven zonder liefde” wordt hij begeleid door Frenk van Meeteren en Jørn Plas. Dit zijn geen onbekenden in de Haagse folkwereld. Zij speelden samen in o.a. Kings Galliard en de Crooks. Iris Willems, zijn dochter, doet mee als achtergrondzangeres.

Hieronder een bericht dat staat op de website 'folkforum'

04-04-02: Maarten Willems: Er is geen leven zonder liefde
In de Westlandsche Courant komt de Haagse liedjesschrijver Maarten Willems uitvoerig aan het woord. Willems is muziekleraar in het speciaal onderwijs, op de basisschool. Hier enkele citaten:
..."Er is geen leven zonder liefde. Mijn teksten gaan over de liefde, het leven en de dood"...
...Ze zijn in het Nederlands. Het zijn allemaal luisterliedjes, maar soms zingt het publiek wel een refrein mee. Dan krijg je dat community-zingen"...
..."De liedjes zijn lichtvoetig van aard. Je kunt het zoeken in de folk -sfeer. Ik word begeleid door twee muzikanten uit de Ierse folkband Kings Galliard. Dat is een groep die 23 jaar geleden erg bekend en populair was in de Haagse folk -scene. Kort geleden gaven ze nog een optreden dat erg druk werd bezocht. Dat is leuk om te zien, zo zie je dat ze niet zijn vergeten en dat de folk nog leeft"...

 


Beluister hier: "Tussen ons is glas"

De cd kost € 9,- exclusief verzendkosten. (inclusief € 11,-)

Voor bestellingen en informatie mail mij op : info@maartenwillems.nl