(29-01-06)

WORKSHOP MUZIEK

Vrijdag de 27 ste heeft Martien Caspers voorlopig de laatste workshop muziek gegeven. Martien is een gedreven muzikant die met verve de workshop gestalte gaf. Hij wist veel afwisseling erin te brengen, terwijl hij toch elke keer naar iets toe werkte.

Martien met zijn draailier

Reageer

(25-01-06)

OPNAME DAAROM IS ZIJ VAN MIJ

Maandag is het nummer “Daarom is zij bij mij ” met een sobere begeleiding, namelijk alleen Frenk van Meeteren op gitaar en mondharmonica, opgenomen. Even weer iets anders als de meeste bezettingen op de cd Laveloze obsessie. Als je een stukje van de opname wilt horen, klik hier.

Maarten op de Popzolder .

Reageer

(22-01-06)

DAAROM IS ZIJ BIJ MIJ

Je zag het nooit als zij moest huilen
en onverschillig bleef jij,
terwijl zij enkel liefde wilde;
daarom is zij bij mij.

Je trok nooit tijd uit voor de liefde,
dat was niet nodig vond jij.
Je vond haar liefde vanzelfsprekend,
daarom is zij bij mij.

Nu zeg je aan al je vrienden:
“Hij nam haar van mij weg”.
Maar eigenlijk weet je heel goed:
het klopt niet wat je zegt.

Toen jij haar leerde alleen te dromen,
toen droomde zij: ‘Ik ben vrij.’
Jij moest lachen om haar dromen:
daarom is zij bij mij.

© Nederlandse tekst M. M. Willems

Morgen ga ik dit liedje, een vertaling van That’s why she with me van David Olney (zie ook log 12-11-05), met Frenk van Meeteren op de Popzolder opnemen.

Reageer

(19-01-06)

BIBLIOFIELE UITGAVE NU OOK IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR

De bibliofiele uitgave van kringloop van water is nu voor  €12,=  verkrijgbaar in Nederland.(zie ook: weblog van Pascale). In Frankrijk zijn inmiddels al enkele exemplaren verkocht. De oplage bevat 60 stuks met drie originele linosneden van Jeroen van Duyn. (klik hier voor meer informatie en bestellingen )

Lino van Jeroen van Duyn

Reageer

(17-01-06)

MIJN SITE BESTAAT 1 JAAR

Vandaag bestaat mijn site precies één jaar. Vooral omdat ik via mijn log verslag doe van waar ik op gebied van muziek, dichten en fotografie mee bezig ben geweest, is het ook voor mijzelf een overzichtelijk geheel geworden van de gebeurtenissen op dit gebied van het afgelopen jaar. En natuurlijk is het een leuke manier van communiceren met degenen die hierin geïnteresseerd zijn.
Wat vinden jullie het belangrijkste om van op de hoogte te blijven en missen jullie bepaalde onderwerpen ?

Reageer

(13-01-06)

OMSLAG VAN WIM VAN DER HOEVEN

De bijdrage van Wim aan de expositie van omslagen is voorlopig de laatste van de omslagen die wekelijks toegevoegd werden. Er worden nog wel enkele inzendingen verwacht, maar deze zijn nog niet binnen.

Reageer

(10-01-06)

MIJN EERSTE POTRETFOTO

Mijn eerste portretfoto maakte ik 16 jaar geleden van Lucy. Zij was iemand die ik van vroeger kende en ik zag haar Albert Hein binnen gaan op het moment dat ik net afgerekend had. Ik had mijn nieuwe camera bij mij - mijn eerste camera die automatisch kon inzoomen, toen een innoverende  uitvinding, maar inmiddels heb ik weer een nieuwe, een digitale - , omdat ik hem aan het uitproberen was. Ik baalde ervan dat ik Lucy was misgelopen, want zij was eigenlijk juist het perfecte onderwerp geweest. Ik twijfelde heel even en niet veel later stond ik weer bij de kassa achter haar met enkel een pak suiker (ik had immers mijn boodschappen al gedaan, maar door deze impulsieve aankoop besefte ik des te meer wat mijn grootste verslavingen zijn: suiker en vrouwen ). Lucy was blij mij na al die tijd weer te zien en liet zich, gelukkig, graag fotograferen.

Reageer

(07-01-05)

OMSLAG VAN CAREL DE MARI

Vandaag is, precies op zijn verjaardag, de omslag van Carel de Mari op mijn site geplaatst.( Klik hier voor het bezichtigen van zijn bijdrage). De aquarel is ook te zien op zijn weblog tezamen met het tweede gedicht van kringloop van water.

Reageer

(05-01-06)

FOTOSESSIE 4

Gisteren heb ik een fotosessie gehouden met Karin Maryse. ( voor sessie 3 zie log 30-11-05, voor sessie 2 zie log 10-11-05). Klik hier voor de foto die zij uitgekozen heeft om op mijn log te plaatsen.

Reageer

(03-01-06)

JAARWISSELING

De jaarwisseling begon met veel geknal en muziek. Bij Karin, Pascale en Guus werd er rond die tijd veel gemusiceerd. Ook Joeri deed weer een keer met een sessie mee. Vroeger speelde hij nog wel eens met Frank en mij mee, maar de laatste tijd kwam het daar niet meer van.

Reageer