(28-03-06)

OPTREDEN VRIJTHEATER

Zondagmiddag vond het optreden in het vrijtheater plaats. Het programma had voor de gelegenheid de titel variatie op een thema gekregen, dat gelijk het openingsnummer was. De voorstelling begon iets later omdat sommige mensen niet tijdig door hadden dat de avond ervoor de zomertijd was ingegaan.Een uitverkochte zaal en een enthousiast publiek, dat tweemaal toe om een toegift vroeg, droeg bij aan deze zeer geslaagde middag. Zeer waarschijnlijk zal ik volgend seizoen weer in het vrij theater spelen.. Enkele impressies van het optreden staan op de weblog van Pascale en van Carel.

(foto: K. Pronk. Voor meer foto's van het optreden klik hier)

Reageer

(23-03-06)

OPTREDEN IN STUDIO DUTONE

Met Boyd heb ik onlangs een datum geprikt om ‘live’-opnamen te maken in zijn studio.
Als je de voorstelling, die op 7 mei van 14.00 tot 16:00 uur plaats zal vinden, bij wilt wonen, is het nu al mogelijk kaartjes te kopen à € 8,=  via mijn site. In 2002 is op dezelfde manier Er is geen leven zonder liefde opgenomen. Zo’n 15 nummers die ik na die tijd geschreven heb en waar nog geen live opnamen van zijn, zullen die middag in ieder geval op het programma staan.. Uitgebreidere informatie zal zo snel mogelijk volgen.

Reageer

(21-03-06)

KRAAMVISITE

Maandag ben ik op kraamvisite geweest bij Maryse en Merel. Merel was die dag precies een week oud. Vanaf nu dus geen foto’s meer van dikke buiken, maar een mooie baby met een stralende moeder geeft ook een aardig plaatje.

Reageer

(19-03-06)

REPETITIE AVOND

Van het weekend heb ik voor het programma in het vrij theater geoefend met Iris en Govert. Met Iris heb ik de liedjes doorgenomen waarvan zij het refrein meezingt en met Govert heb ik de nummers doorgenomen die hij, als speciale gast van die middag, ritmisch begeleidt met de lepels.

Reageer

(16-03-06)

Vandaag heb ik mij aangemeld met het nummer De liefdesbeker bij 3FM Serious Talent.

Dit houdt het volgende in:

3FM start met Serious Talent, een uniek project waar talentvolle bands en muzikanten de kans krijgen om door te breken op 3FM. 

Serious Talent krijgt een belangrijke plek in het radioformat van 3FM. Dat betekent dat 3FM zich nog meer inzet voor nationaal product. Als talentvolle band heb je in eerste instantie geen grote platenmaatschappij nodig om airplay te krijgen.Wat biedt 3FM? 

  • De beste bands worden geselecteerd en komen met hun paspoort op www.serioustalent.nl

  • De beste tracks worden gedraaid op het Serious Talent webkanaal

  • Op 3FM krijgen de beste tracks airplay in de avondprogrammering - dit start medio 2006.

Reageer

(14-03-06)

VAN HARTE GEFELICITEERD !!!

Gisterochtend is Merel, de dochter van Karin Maryse en Martijn, geboren.
En vandaag is Karin jarig.

Reageer

(14-03-06)

Hoe zal het zijn,
als ik geen woord meer weet,
geen woord meer weet
dat liefde heet ?

Reageer

(09-03-06)

HET ZAL NU NIET LANG MEER DUREN

Karin Maryse maakt een selectie van de foto’s die ik genomen heb tijdens haar zwangerschap.

Reageer

(08-03-06)

FOTO EN FIMPJE

Foto’s van het rhythm & rhymes festival kan je vinden op www.popfotograaf.nl en het filmpje van de honderd dichters marathon staat op www.rtvwest.nl .

Reageer

(05-03-06)

RHYTHM & RHYMES

Gisteren heb ik tijdens het Rhythm & Rhymes festival voor de toiletten van de tweede etage van de Centrale Bibliotheek driemaal de act van Laveloos voorgedragen en enkele van mijn liedjes gezongen.

Voor de foto’s van de dronkemansact op de “karaoke”versie van laveloos klik hier.  

Reageer

( 04-03-06)

HAAGS GEMEENTE ARCHIEF

Het Haags gemeentearchief heeft alle zes de cdís die ik gemaakt heb, aangeschaft voor de afdeling Foto- en audiovisuele verzameling.

Reageer

(02-03-06)

TANNAHILL WEAVERS

Dinsdag ben ik met Karin naar een optreden van de Tannahill weavers geweest. Het is leuk om zo’n oude band nog zo gedreven te zien spelen. Het publiek is in de loop der jaren wel wat tammer geworden, maar de weavers speelden weer met volle overgave.  

Tannahill weavers

Reageer