(29-09-06)

IERSE SESSIE IN THE SHILLELAIGH 01

Zondag 1 oktober wordt er van 2 tot 6 uur in de Shillelaigh, Javastraat 94, een Ierse sessie gehouden. Ruud, Frenk, Frank en ik zullen daar ook aanwezig  zijn.

Reageer

(28-09-06)

BOOMR HOMEPAGE

Ik sta nu al een week lang vermeld op de homepage van Boomr als een van de 10 meest beluisterde artiesten. Het is goed om op de homepage van een artiestensite te staan om meer bekendheid te krijgen. Het gaat er tenslotte om dat je te vinden bent, de hoogte in de top  is van minder belang, de bezoeker van de site beoordeelt de track dan zelf wel. Vooralsnog is boomr geen belangwekkende site, voorlopig krijgt boomr meer bezoekers via mijn site dan andersom, maar wie weet komt daar nog eens verandering in;de site bestaat maar enkele maanden. Dus het is prettig als ik nog een tijdje op hun homesite vermeld zou blijven.

Reageer

(25-09-06)

HUISCONCERT

Afgelopen zondagmiddag hebben Frank en ik (Salty Dog) een huisconcert bij Karin gegeven. Aan de ene kant speelden wij voornamelijk nummers die vrij nieuw op het repertoire staan, aan de andere kant werden oude nummers weer opgerakeld. Ook Kevin (bas),Iris (zang) en Joeri (gitaar) lieten zich in muzikaal opzicht niet onbetuigd.

Reageer

(21-09-06)

TOPARTIEST

Nog binnen een maand nadat ik mij aangemeld had voor de site Boomr, sta ik op hun homepage vermeld als een van de 10 topartiesten ( meest beluisterd ).

Reageer

(18-09-06)
 
DRIE BEWERKINGEN VAN FOTO’S

Over het algemeen, maak ik niet snel een bewerking van een foto, maar de weinige, bewerkte foto zijn juist al eerder op deze site gezet. Hieronder zie je  ter vergelijking de oorspronkelijke foto naast de bewerking .

......

......

........

Reageer

(10-09-06)

INHAM – UITHAM

innen – uiten
inzicht – uitzicht
inrusten – uitrusten
inspanning – uitspatting
inkeping – uitkeping
insemineren – uitsemineren
inlander – uitlander
ingeving – uitgave
inbundig – uitbundig
inzinnig – uitzinnig
invloed – uitvloed
inspraak – uitspraak
inspoken – uitspoken
inzwaaien – uitzwaaien
innig – uitig
inkeer – uitkering
insect – uitsect
inleg – uitleg
inslapen – uitslapen
intriest – uittriest
intiem – uittiem
inlichting – uitlichting
inlachen – uitlachen
inpas – uitpas
inkleden – uitkleden
inmarkt - uitmarkt

Reageer

(04-09-06)

UITMARKT

Afgelopen zondag was ik op de uitmarkt in Den Haag. In de centrale bibliotheek heb ik Frenk, Evert en Rens gehoord, muzikanten die ook met mij meespelen. Dit keer waren zij er om de nieuwste cd van Frenk, stop,look and listen te promoten. Zowel het optreden als de verkoop liep als een trein.

Daarna werd Marnix Rueb, die ook een omslag voor mijn dichtbundeltje kringloop van water heeft gemaakt, samen met drie andere tekenaars geïnterviewd.

Vervolgens ben ik naar de grote kerk gegaan, waar ik o.a. met Pascale en Guus wat gespeeld heb bij een standje volksdansen.

Reageer

NIEUW THEATERSEIZOEN

( 01-09-06)

Het nieuwe theaterseizoen is begonnen. Na eerst op school alles in orde gemaakt te hebben , ga ik me nu wat meer bezighouden met optredens te regelen: vanavond bij de Ierse pub de Shillelaigh en zondag tijdens de Uitmarkt hierover een balletje opgooien. En binnenkort mijn programma voor in de CULTUURschuur doornemen en een afspraak maken met Boyd voor de tweede opname in Studio Dutone voor mijn nieuwe live cd.

Reageer