(30-10-06)

OPEN PODIUM KMD

Na eerst een uurtje geoefend te hebben in de oefenruimte van de nachvorst

volgde een succesvol optreden tijdens het open podium van KMD.

Frenk, Louis, Peter en Maarten tijdens de soundcheck .

Reageer

(26-10-06)

KMD

Zondagmiddag 29 oktober ga ik rond 14:00u 5 nummers ten gehore brengen tijdens het open podium van KMD, lange lombardstraat 38. Er zijn dan enkele primeurs. Voor het eerst speel ik met een niet akoestische band, voor het eerst is de live uitvoering van getrouwde vrouw te horen en voor het eerst speelt Peter Wassenaar mee op de bas. De overige muzikanten zijn Louis Blonk (drums) en Frenk van Meeteren (elektrische gitaar en mondharmonica).

Reageer

(22-10-06)

SONGWRITERSGUILD

Sinds 10 augustus bestaat in Den Haag het songwritersguild. Het guild bestaat uit zo’n 35 singer/songwriters. De bedoeling is om het contact tussen songwriters te stimuleren, zowel binnen als buiten de regio. Ik heb mij er ook bij aangemeld. Wil je meer over het songwritersguild weten, kijk dan op: www.denhaagsongwritersguild

Reageer

(16-10-06)

TWEE SCHERTSJES

Tijdens het optreden in de Cultuurschuur zijn er twee schertsjes gemaakt, één van Frenk en één  van mij. Na afloop gaf de tekenaar, die in het publiek zat, ze aan mij, maar ik ben vergeten zijn naam te vragen. Hopelijk reageert hij of iemand die hem kent, op dit log, zodat ik alsnog zijn naam kan vermelden.

Reageer

(13-10-06)

OPTREDEN IN DE CULTUURSCHUUR

Het optreden  de twaalfde in de Cultuurschuur te Monster  was erg sfeervol en verliep ontspannen. Het was ook de plaats waar ik zo’n 5  jaar geleden mijn eerste avondvullende programma heb gehouden. Helaas was er dit keer evenals de elfde tijdens de Robbie Krijgsmanshow maar weinig publiek

Iris, Jessica, Maarten en Frenk in de Cultuurschuur.

Reageer

(09-10-06)

FERS FOLK

Zaterdag ben ik naar het Fers folk festival in Raamdonksveer gegaan. Er speelden twee Vlaamse groepen, Blunt en Anveld,die de dansen begeleidden. Meer hierover kan je lezen op folkforum of de weblog van Pascale.

Seraphine Stragier van Anveld

Reageer

(06-10-06)

DE ROBBIE KRIJGSMANSHOW

Woensdagavond heb ik meegespeeld als gast in de begeleidingsband van Dennis Wijmer (a.k.a. Robbie Krijgsman). De band bestaat uit Frenk van Meeteren (gitaar en mondharmonica), Louis Blonk (drums) en Peter Wassenaar (bas). Met de eerste twee heb ik al vaker gespeeld en cd opnamen gemaakt. Op de zondag is er een singer-song avond als vast programma-onderdeel en binnenkort krijg ik een uitnodiging om na januari volgend jaar daar mijn eigen repertoire te laten horen. Tot die tijd zal ik nog wel regelmatig met Dennis meedoen in de Robbie Krijgsmanshow op de woensdagavonden in lokaal.

Reageer

(02-10-06)

IERSE SESSIE IN THE SHILLELAIGH 02

.

Zondagmiddag hebben Frenk, Ruud en ik deelgenomen aan de Ierse sessie in de Shillelaigh. Er waren veel sessiemuzikanten aanwezig, sommigen waren leden van Haagse folkgroepen zoals Bradley Bunch en Simply Green. De intentie is om zo eens per maand een Ierse sessie te houden in deze pub op de zondagmiddag. Het was een leuk gebeuren, ook omdat ik veel (oude) bekenden tegenkwam, dus de kans is groot dat ik er wel weer eens bij zal zijn.

Reageer