(29-11-06)

YINKA IN CLUB TOUSSAINT

Yinka had ik het laatst zo’n 10 jaar geleden als danseres bij de Nigeriaanse slagwerkgroep, African Section, gezien. Toen zong ze slechts sporadisch, maar nu heeft zij zich ontpopt als zangeres, maar wel als een zangeres met een geweldige expressie en uitstraling, met een geheel eigen repertoire en met een eigen begeleidingsband.

Voor meer foto's van Yinka tijdens haar optreden in Club Toussaint klik hier.

Reageer

(26-11-06)

HUISCONCERT BIJ KARIN

Salty Dog, Frank en ik aangevuld met Govert, speelde voornamelijk zijn bekende Iers repertoire afgelopen zaterdag. Ook Joost zong een refreintje mee. Het liep lekker, omdat wij goed op elkaar ingespeeld zijn en een enthousiast publiek hadden.

Reageer

(23-11-06)

YINKA ADESINA 01

Zo’n 10 jaar geleden heb ik Yinka zien optreden als danseres en zangeres van een Nigeriaanse band.Vooral haar dansen maakte een grote indruk op mij. Nu blijkt dat ze een afgelopen jaren vooral als zangeres aan de weg getimmerd heeft. Zondag geeft zij een concert in Touss 50.
Hieronder zie je een foto van de fotoreeks die ik toentertijd gemaakt had. Ik hoop zondag ook weer een mooie fotosessie te kunnen maken.

Yinka op het festivalterrein in Gemert (1996). Voor foto's van haar optreden klik hier .

Reageer

(21-11-06)

TOEKOMSTPLANNEN

Het eind van het jaar is een goed moment om na te beschouwen, maar ook om toekomstplannen te maken. Wat betreft de productie van cd’s en dichtbundels maak ik altijd voor mijzelf globale plannen. Het is leuk om het nu op het log te zetten, zodat later te bezien, valt hoe het een en ander uitgepakt is. In 2007 wil ik mijn live-cd, een cd waarvoor al éénmaal een opname is gemaakt in Dutone studio, uitbrengen. Voor deze cd zullen nog twee live-opnamen gemaakt worden, in de lente en vermoedelijk pas weer in de herfst van 2007. In 2008 wil ik een officiële dichtbundel met een selectie van rond de 40 gedichten van mij uitgeven. De illustraties worden gemaakt door Jeroen van Duyn.. Hij gaat enkele aquarellen van foto’s die door mij genomen zijn, maken. In 2009 hoop ik dat mijn nieuwe cd met als werktitel Iets goeds komt ook onverwacht af komt. Wanneer deze klaar zal zijn, is moeilijk te voorspellen, omdat ik wil dat de cd bijna uitsluitend nieuw werk zal bevatten, en het creatief proces is een heel onzekere factor. De cd moet uit  zo’n 16 nummers bestaan, waarvan er al 4 opgenomen zijn en binnenkort ga ik naar de studio om met Frenk, Rens en Evert nog 2 nummers op te nemen.  Daarnaast wil ik ook langzaam het aantal optredens per jaar uitbreiden, dus er zit heel wat in het vat !

Reageer

(17-11-06)

REMBRANDT PROJECT

Op de Montessorischool, waar ik als vakleerkracht muziek werk, werd afgelopen donderdag een project over Rembrandt afgesloten. De onderbouw zong tijdens de afsluiting twee liedjes door mij geschreven (Wil je een tekening maken? en Ik ben Rembrandt van Rijn ). Ook enkele leden van het team hadden iets ingestudeerd. Hieronder zie je enkele leerkrachten die zich verkleed hadden als de vrouwen die een belangrijke rol in het leven van Rembrandt gespeeld hebben.

 

Zo vlak voor Sinterklaas kan een project over Rembrandt voor kleuters knap verwarrend zijn. Zo hoorde ik  er één aan een ander vragen, terwijl ze naar de leerkracht die zich als Rembrandt verkleed had,wees: “Is dit nu Rembrandt.” De andere kleuter antwoordde: “Welnee Rembrandt bestaat toch helemaal niet.”

Reageer

(14-11-06)

MUSICFROM.NL

Ik heb mij onlangs als artiest aangemeld bij de site: Musicfrom .nl

Reageer

(11-11-06)

SINT MAARTEN

Reageer

(06-11-06)

MISSEN

Missen is dus
niet raken.
Toch raakt het mij,
dat jij mij mist.

Reageer