NIPAH IN HOUTWIJK

De demonstratiegroep van de dansvereniging Nipah, waarin ik een tijd meegedaan heb, trad vandaag op in Houtwijk. Pascale maakte die dag een veelbelovend debuut.

Reageer

(25-06-07)

STRANDDANS 2007

Dit jaar heb ik niet zoals voorgaande jaren bijzondere foto's tijdens de stranddans kunnen maken, temeer daar de aankleding niet spectaculair was.

Kitty vierde haar verjaardag bij Pier 32

Reageer

(24-06-07)

TENSLOTTE WINT DE LIEFDE (04)

Jeroen gaat toch geen nieuwe illustratie voor de bundel Tenslotte wint de liefde bij het gedicht
Is tijd en plaats belangrijk… maken. Mijn streven is om voor de zomervakantie een proefdruk uit te printen en deze aan enkelen te laten lezen voor suggesties en verbeteringen. De uiteindelijke uitgave zou dan van de zomer nog verwezenlijkt kunnen worden.

Reageer

(17-06-07)

RAPALJE IN DE FUUT

Donderdag de 14de hield Karin een feestje in de Fuut. Zij had daarvoor de folkband Rapalje uitgenodigd.

De band speelde met veel enthousiasme en bracht veel swingende keltische dansmuziek.

Vóór de derde en laatste set heb ik met begeleiding van Frenk speciaal voor Karin het nummer Iets goeds komt óók onverwacht gezongen.

(foto's: P.de Mari)

Reageer

(10-07-07)

POPZOLDER

Maandag zijn de liedjes Geef me mijn tijd terug  en Kom maar hier mijn liefste op de Popzolder door Jorrit opgenomen. Door het accordeonspel van Rens klinkt  Geef me mijn tijd terug  erg weemoedig. Kom maar hier mijn liefste heeft door de swingende viool daarentegen meer een dansliedkarakter gekregen.

Frenk op de gitaar

Evert zet een nieuwe snaar op zijn basje

Rens op de viool

Reageer

(03-06-07)

2 NIEUWE NUMMERS

Morgen ga ik twee nieuwe nummers opnemen op de popzolder namelijk Geef mij mijn tijd terug en Kom maar hier mijn liefste. Het zijn twee rustige nummers. Rens van der Zalm, Evert Wilemstijn en Frenk van Meeteren doen mee met de opnamen en Jorrit is de geluidsman.

Reageer