(27-08-07)

HET TRICKY THEATER

Tijdens de uitmarkt heb ik in het Tricky Theater gespeeld. Dit is een boot dat dienst doet als restaurant, kindertheater en podium voor singer/songwriters in Amsterdam. Een uitstekend plaats dus voor mij om op te treden . Hoewel het niet echt druk was – het Tricky theater stond niet in het programma van de uitmarkt- en ondanks het feit dat nog vóór ik begon, een snaar van mijn gitaar geknapt was, was het een sfeervol optreden met een enthousiast publiek. De ambiance was uitstekend en misschien kom ik er nog eens terug met een liedjesprogramma voor kinderen of doe ik mee met een singer/songwriters avond.

Even een andere snaar op mijn gitaar zetten

Reageer

(23-08-07)

PODCAST

Een nummer van mij, Ik wil weg voordat het niet meer leuk is, is vandaag afgespeeld in Plaza nummer 41, de huispodcast van Podplaza.nl. Klik hier om deze podcast te beluisteren.

Reageer

(20-08-07)

18 AUGUSTUS 2007

Alweer een jaartje ouder.

Reageer

(17-08-07)

MORRISDANSEN IN SIDMOUTH

Omdat ik vroeger zelf veel Morris gedanst heb en de dansen op de viool begeleidde, was ik tijdens de folkweek in Sidmouth bijzonder geïnteresseerd in de morrisdansgroepen die daar optraden. Ik heb ook nog een workshop Cotswald Morris Jig (solodans) gevolgd, omdat ikzelf af en toe nog weleens tijdens een optreden en solodans doe. Het puikje van de zalm op dit gebied was aanwezig. Drie teams maakten een grote indruk op mij. The Outside Capering Crew en Bershire Bedlam Morris, die oude en moderne dansen gebaseerd op de traditie brachten. Met veel humor, spektakel en vakmanschap wisten ze de aandacht van het publiek vast te houden. En het damesteam Pecsaetan Morris viel op door zijn souplesse, techniek en gedrevenheid.   

Cotswold Morris Workshop (foto: K. Pronk)

The Outside Capering Crew (foto: K. Pronk)

Bershire Bedlam (foto: K. Pronk)

Pecseatan

Reageer

(13-08-07)

FOLKWEEK SIDMOUTH 2007

Tijdens de folkweek in Sidmouth leek het soms wel of de tijd even stil was blijven staan.

Typyn o Bopeth een dansgroep uit Whales

Reageer