(28-09-07)

UITZENDING RADIO DEN HAAG

In verband met mijn huiskamerconcert op 13 oktober wordt door de Stadsomroep Den Haag Radio FM 92.0 tussen 19.00 en 20.00 uur het liedje Pa, ik heb nog steeds vragen  uitgezonden. Klik hier om de zender via internet te beluisteren.

Reageer

(23-09-07)

DE VREEMDE EEND

Naar aanleiding van het kinderprogramma, dat ik zaterdagmiddag op 6 oktober in eetcafé de vreemde eend ga houden, heb ik het liedje de vreemde eend geschreven. Het is een gemakkelijk mee te zingen bewegingsliedje geworden. Wil je het alvast oefenen of ben je gewoon nieuwsgierig naar het liedje klik dan hier.

Reageer

(17-09-07)

MAILINGSLIST

Om publiek te benaderen voor een huisconcert heb ik een mailingslist gemaakt. Als je op de mailingslist wilt komen, mail dan: info@maartenwillems.nl. Je wordt dan ook van andere activiteiten waarbij ik betrokken ben, op de hoogte gehouden.

Reageer

(10-09-07)

TENSLOTTE WINT DE LIEFDE (ISBN / EAN 978-90-77796-05-4)

De dichtbundel, Tenslotte wint de liefde is al verkrijgbaar via de website. (Voor meer informatie hierover klik hier).De officiële presentatie moet nog plaatsvinden, maar de datum en locatie is nog niet helemaal rond. Het programma dat ik tijdens het huisconcert op 13 oktober zal brengen heeft de gelijknamige titel. Het gaat over het leven en zijn tegenhanger en natuurlijk het belangrijkste in het leven; het verbonden zijn met de wereld in de ultieme vorm “de liefde”. Het komen en gaan, de kringloop van het leven worden vertolkt door liedjes en gedichten met bijna altijd een lichte ondertoon. Alles wordt tegenwoordig als een wedstrijd gezien en of de liefde daadwerkelijk gewonnen heeft, kan je zelf beslissen en bepalen aan het eind van het programma.

Reageer

(04-09-07)

Het volgende gedicht heb ik ingestuurd voor PoŽzie op Pootjes

 

Is tijd en plaats belangrijk om het geluk te vinden?
Hier zijn de oude panden en de Noordoostenwinden,
de drukke straten, strand en mijn geboortegrond.

Maar er  is ook een and’re plek en and’re stond
waar in geen veld of wegen iemand je zal storen.
De rust van wuivend koren; ik voel me daar herboren.

Het is waar ik mijzelf in stilte heb hervonden.
Maar hier is waar ik jou en jij mij had gevonden;
ze houden ons verbonden, gelijk de plaats en tijd.

Een droom die kent geen tijd, geen plek waartoe iets leidt.
Jouw woord is mijn kompas, jouw lichaam is mijn kaart
en zij bepalen beide dus welke koers men vaart.

Reageer