(23-11-07)

TEKENINGEN VAN SALTY DOG

Wim van der Hoeven heeft tijdens het huisconcert van Salty Dog op 18 november enkele schetsen gemaakt.

Frank

Maarten

Reageer

(22-11-07)

WAT FOTO'S VAN AFGELOPEN WEEKEND

Dougie Mclean

Kadril

The Fureys

Salty Dog

Reageer

(18-11-07)

CELTIC MUSIC FESTIVAL

Tijdens het Celtic Music Festival  zaterdag in Vlaardingen waren er toppers te horen op drie muzikale gebieden waarin ik ook actief ben. De Schot Dougie Mclean, een singer/songwriter, de Fureys, een Ierse folkband, en Kadril uit België, die veel balfolk-muziek op zijn repertoire heeft staan. Vanavond geef ikzelf samen met Frank, het folkduo Salty Dog, een huisconcert, dus dit weekend staat duidelijk in het teken van de folkmuziek.

Reageer

(18-11-07)

PROVADJA

Het optreden afgelopen woensdag in Alkmaar was zeer geslaagd. Een redelijk volle zaal en een geïnteresseerd luisterpubliek. Echt een theater om nog eens een performance te doen.

Na het optreden .

Reageer

DANSPARADE OP TV WEST

(12-11-07)

TV West zond op zaterdag 10 november een uitgebreid verslag van de Dansparade van het Holland Dance Festival uit:

"De Dansparade maakt onderdeel uit van het Holland Dance Festival en had als thema ‘betovering’. Meer dan duizend amateur-dansers uit de hele regio Zuid-Holland legden op 4 november al dansend een route van anderhalve kilometer af door het centrum van Den Haag. De uiteenlopende originele, creatieve en fantasierijke ‘voortbewegende choreografieën’ zorgden voor een enorme dansdiversiteit en vormden een lust voor het oog van het publiek. De parade werd afgesloten met een spectaculaire dansfinale op het Spuiplein."

Klik hier om het verslag terug te kijken

Reageer

(05-11-07)

DANSPARADE

4 oktober was de dansparade in Den Haag. Onder de bezielende leiding van Annemieke van Wijk deed de folkloristische dansgroep Nipah i.s.m. Nitsanim mee met een Italiaans programma. Het weer werkte niet tegen, hoewel het bepaald geen zuidelijk temperatuur was.
Ik speelde wat Italiaanse melodieën op de mandoline mee, als gastmuzikant bij de begeleidingsband Bobander.

Verzamelen op de afgesproken Plaats.

De Tarantella deed ook mee.

Reageer