(31-12-07)

JAAROVERZICHT 2007

2007 was voor mij het jaar van de uitgave van de dichtbundel Tenslotte wint de liefde. Ook werd de stap gezet naar solo-optredens, dat voltooid werd met het avondvullende huisconcert in oktober bij Karin. Dit jaar had ik zo’n 30 solo-optredens, 2 maal zoveel als ik verwacht had. De opnamen voor de nieuwe cd Iets goeds komt ook onverwacht ging gestaag door. Zo’n 10 nummers zijn al opgenomen en vooral over de laatste sessie met het lied Geef me mijn tijd terug in juni op de popzolder ben ik erg enthousiast. Voor een nieuw gedicht,Dwarsfluit, heb ik in december een mooie fotosessie van Maryse gemaakt, die Jeroen van Duyn gaat gebruiken als inspiratie voor een aquarel. Het einde van het jaar eindigde met een paar hoogtepunten; een interview in De Posthoorn, een optreden voor Radio 5, de presentatie van mijn dichtbundel met voordrachten van bekende Haagse performers uit Tenslotte wint de liefde in Mn Schoonmoeder en deelname met het Kerstival in Zwolle.

Interview door Karel Kanits in Mn Schoonmoeder

Reageer

(27-12-07)

PRETTIGE FEESTDAGEN !!!

Reageer

(18-12-07)

POSTHOORN

In het huis aan huisblaadjes, De Posthoorn, staat een artikeltje met foto in verband met mijn optreden en de presentatie van mijn dichtbundel, Tenslotte wint de liefde, in het theatertje Mn Schoonmoeder. Klik hier als je het stukje wilt lezen.

Reageer

(14-12-07)

Reageer

(07-12-07)

SCRYPTOPOINT

De dichtbundel Tenslotte wint de liefde is nu ook te koop in boek- en kantoorhandel Scryptopoint, Appelstraat 242-244, 2564 EL te Den Haag tel: 070-3689780

Reageer

(01-12-07)

DROOMDICHTEN EN HAIKU’S

Jeroen van Duyn heeft een nieuwe uitgave van mijn dichtbundels Droomdichten en Haiku’s gemaakt. De bundels hebben een A4 formaat, Droomdichten bevat enkel de 6 gedichten met de 6 originele linosneden vervaardigd door Jeroen en Haiku’s bevat 8 haiku’s alle met linosnedes geïllustreerd. Eén van de haiku’s is door Jeroen geschreven. De bundels zijn te koop via mijn site voor  € 20,= per stuk. (€ 22,50 inclusief verzendkosten.)

Linosnede van Jeroen van Duyn bij het onderstaande gedicht

Vrouw in beweging

Hakken tikken
over straat.
’n Rok die halve
cirkels draait.
De metronoom-
slinger slaat:
’t zwaaien van haar
paardenstaart.
Borsten dansen
in de maat.

Reageer