(29-03-08)

ENKELE FOTO'S VAN HET HUISCONCERT VAN SARAH

Reageer

(21-03-08)

SARAH MCQUAID

Afgelopen weekend speelde Sarah op het huisconcert van Karin. Het was een bliksembezoek want zij had een radio-interv iew vooraf en nog een optreden erna. Toch speelde zij haar nummers rustig, mooi en ingetogen als altijd. Het was een prima performance en ik heb nog enkele nummers met de viool meegespeeld; King of Fairies en When two lovers meet.

Reageer

(13-03-08)

MUZIEKBIBLIOTHEEK

De cd, Ik zeg hallo, mijn enige cd met kinderliedjes is nu al in meer de 50 bibliotheken op de muziekafdeling te leen. Misschien dat ik binnenkort het bij behorende programma, waarmee ik samen met Karin in o.a. De vreemde eend opgetreden heb, op de kinderafdeling van deze bibliotheken kan brengen.

Reageer

(07-03-08)


NIEUWE AANWINST: EEN GITAAR-BANJO


Een paar dagen geleden heb ik bij Rock Palace een gitanjo (gitaar-banjo) gekocht. Ik was daar aanvankelijk om wat instrumenten voor school te kopen, toen ik opeens een gitanjo tegen het lijf liep. Het leek wel of hij daar op mij stond te wachten. Ik liep al een tijdje met het idee in mijn hoofd om een goedkope gitaar aan te schaffen, omdat het niet altijd even practisch is, om mijn gitaar met element, die ik ook voor de optredens gebruik, overal mee naar toe te slepen. Hiervoor mocht ik nu de allereerste gitaar van Frank lenen want hij heeft hem toch niet meer voor het muziek maken nodig . Enfin  om het kort te maken; ik dacht een gitanjo is nooit weg. Als reserve gitaar en als banjo om accoorden op te spelen.

Tenor-banjo en Gitaar-banjo

Reageer

(03-03-08)

ZONDICHTMIDDAG BIJ ANDRÉ STEK

Wim Knoppert


Gisteren was ik bij de tweede besloten zondichtmiddag in het huis van Jannie en André Stek. André ontving weer een aantal dichters uit de tijd van de zondichtmiddagen in Branoul. Ook hield Wim Knoppert, de organisator van de eerste zondichtmiddagen in de Puinruimer, een bijzondere voordracht.  Verder was er een muzikaal, dichterlijk en humoristisch optreden van Echtûh Mannûh (René Schwab en Henk Dorrestijn) en een voordracht van Coen Guldenmund. Het thema van die middag was Adam, Eva, schepping en evolutie. In dat kader hield Han de Ruiten een betoog over het beeld van Eva door de eeuwen heen en Ton van Es  besprak de evolutie taalkundig gezien. Enkele gasten waaronder Albert Huizinga, een van mijn favoriete dichters, droegen een gedicht voor over dit thema en ikzelf las het volgende zelfgeschreven gedicht voor.

Op een mooie dame.

“Het einde van de evolutie ?"
denk ik als ik u zie.

Reageer