(27-04-08)

HUISCONCERT BIJ KARIN

Gisteren heb ik voor de tweede keer een avondvullend solo-programma gegeven. Doordat het in de vakantietijd werd gehouden en omdat er door ziekte enkelen op het laatste moment moesten afzeggen, was er minder publiek dan verwacht. Maar door de intimiteit dat hoort bij een huiskameroptreden, deed het geen afbreuk aan de sfeer. Kom maar hier mijn liefste en Als het stormt aan de zee heb ik dit keer voor het eerst 'live' uitgevoerd. Ook heb ik het verhaal voorgelezen dat opgenomen is in de bundel De vrede van Den Haag. Deze bundel wordt op 5 mei gepresenteerd in het Theater aan het Spui.

Reageer

(22-04-08)

WOORDEN VALLEN ZONDER VLEUGELS

Jeroen, Pascale en ik zijn al geruime tijd hard aan het werken aan een nieuwe gedichtenbundel. Deze bundel bevat een aantal - tot nu toe zijn er 9 af - gedichten die allemaal geïllustreerd zijn met een aquarel van Jeroen van Duyn. In de bundel worden ook de vertalingen in het Frans door Pascale de Mari opgenomen. De werktitel is Woorden vallen zonder vleugels.

Reageer

(14-04-08)

TREEHUT

Vrijdag heb ik tijdens het open podium in de Treehut gespeeld. Voor de eerste keer heb ik het nummer Geef me mijn tijd terug 'live' gebracht. Het liep voor mijn gevoel erg lekker en het werd door het publiek goed ontvangen.

Reageer

(08-04-08)

MIJN DROOM LIJKT DOOD

Deze bundel is niet meer leverbaar, maar ik ontdekte dat hij nog wel tweede-hands te koop wordt aangeboden via Marktplaats. zie: marktplaats.nl

Reageer