(30-11-05)

FOTOSESSIE DRIE

Verleden week heb ik weer een fotosessie met Karin gehouden.. (De vorige staat onder log 10-11-05) .Klik hier voor het bekijken van enkele foto's van deze sessie.

Reageer

(28-11-05)

HUISCONCERT VAN SALTY DOG

Omdat het optreden afgelopen zondag niet doorging, hebben Frank en ik (Salty Dog) een huisconcert gegeven. Frank en ik maken al jarenlang één avond per week muziek samen, voornamelijk Ierse folk, maar als duo treden we hoogst zelden op. Daarom was dit een goede try out, want hoewel we maar voor een paar mensen speelden, merk je gelijk dat de manier van spelen tijdens een optreden anders en toch ook wel serieuzer wordt.


Na het optreden van een klein half uurtje hebben we nog een sessie, die bestond uit het spelen van Franse deuntjes, gehouden met Pascale en Guus.

Reageer

(26-11-05)

EXPOSITIE IN LUZY

Jeroen van Duyn is druk bezig met het voorbereiden van zijn expositie in Frankrijk. In Luzy zal, als belangrijk onderdeel van zijn nieuwe werk, de bibliofiele uitgave van kringloop van water tentoongesteld worden. Het wordt een losbladige uitgave van drie vellen met linosneden en drie vellen met de gedichten plus de Franse vertalingen in een donkerblauwe map. Hieronder zie je een lino met een typografische afbeelding, die als illustratie dient.

Reageer

(25-11-05)

WIE GEEFT DE 100ste REACTIE IN MIJN GASTENBOEK ?

 En om het reageren gemakkelijker te maken deze vraag:
Wat vind je het interessants van mijn website, de gedichten, liedjes, foto’s of de log ?

Reageer

(23-11-05)

ALTERNATIEF

Om te zorgen dat ik wat meer kan optreden op plaatsen, waar ook luisterpubliek komt, ben ik van plan huisconcerten te organiseren en te gaan houden. Maar nu is even het alternatief voor aanstaande zondagmiddag omdat het optreden bij klein maar dapper niet doorgaat, een muziekmiddag met Frank bij en met Pascale en Guus. Helaas voor de liefhebbers is het in besloten kring.

Reageer

(22-11-05)

NIET MEER KLEIN MAAR DAPPER

Helaas, doordat er te weinig deelnemers zich hebben aangemeld voor het open podium, gaat het optreden op zondag 27 november niet door.

Reageer

(18-11-05)

KLEIN MAAR DAPPER

27 november zal ik tussen 13:30 en 17:00 weer als Nederlandstalige singer/songwriter te horen zijn . Ik verzorg dan een optreden van een kwartiertje voor het open podium van Klein Maar Dapper in de Lange Lombardstraat 38. Iris doet mee als achtergrondzangeres.
Voor meer info: Tel 070 3603184 / 06-51436426

Reageer

(15-11-05)

SINTERKLAASKADO

Nu de Sint weer in het land is, is het ook weer tijd om aan Sinterklaaskadootjes te denken. Op het verlanglijstje zou heel goed de cd Ik zeg Hallo kunnen staan. Maar ook als niet op de lijst staat blijft het een leuke verrassing op 5 december voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Reageer

(12-11-05)

DAVID OLNEY

Donderdag ben ik naar een concert van de singer/songwriter David Olney geweest. In tegenstelling tot de Nederlandse cabaretier, een leeftijdgenoot, met wie hij een paar weken daarvoor op de planken stond, is hij niet op zijn retour maar “still goin' strong”. Een inspirerend voorbeeld .

Reageer

(10-11-05)

FOTOSESSIE TWEE

Deze foto heb ik afgelopen zaterdag gemaakt. Het is een foto van de tweede fotosessie,die ik met Karin gedaan heb,om het verloop van haar zwangerschap vast te leggen. De bedoeling is nu elke maand zo'n sessie te houden, zodat het uiteindelijk een serie van 5 wordt. Dus reken maar uit.( zie ook weblog van een muze ).

Reageer

(08-11-05)

RECALL CENTER VERVOLG
Guus is de eerste geweest die via het recall center een cd heeft proberen te verkopen. Of het daadwerkelijk gelukt is, kan je hier lezen.

Reageer

(07-11-05)

VOOR DE SNELLE BESLISSER

Omdat in ieder geval de cd Laveloze obsessie nog niet dit jaar bij een muziekuitgeverij zal verschijnen en omdat de bibliofiele uitgave van Kringloop van water dit jaar nog niet in Nederland is te verkrijgen, kunnen degene die niet kunnen wachten, tot eind 2005 gebruik maken van een bijzondere aanbieding. De cd uitgebracht in eigen beheer en de bundel in brochurevorm is tot die tijd te bestellen via deze website. Voor meer bijzonderheden klik hier.

Reageer

(05-11-05)

RECALL CENTER

Een ding dat mij niet goed ligt, is mijn eigen cd’s, bundels en optredens aan de man te brengen. Ik heb er lang over nagedacht hoe ik mijn nieuwe cd het beste kan promoten. Nadat ik gisteren een uitgebreide discussie had over call centers , kwam ik op het idee om een recall center te beginnen. Het is een passieve manier van verkopen, maar misschien levert het wel iets op! Als ik gebeld wordt  met de bedoeling om een verzekering af te sluiten of een krant of iets dergelijks te kopen, ga ik de naam van degene die mij gebeld heeft, vragen en hem of haar vertellen dat ik een cd + dichtbundel te koop heb. Ik verwijs de beller naar mijn website en geef mijn gironummer. En nu maar wachten op mijn eerste klant, de eerste beller.

AANBIEDING !!!!

Reageer

(03-11-05)

TEKENING VAN EEN FOTO

Deze foto heb ik voor de omslag van de dichtbundel afdichten (1999) gemaakt.

Een foto uit deze serie inspireerde Christina tot het maken van dit schilderij.

Later heb ik Marleen gevraagd illustraties bij de bundel te maken ( zie log 11-08-05 ) en zij bewerkte de omslagfoto naar deze schets.

Nu loop ik met het idee rond om van een andere foto die ik dit jaar gemaakt heb, een schilderij, tekening of schets door verschillende kunstenaars te laten maken. Ik ben er nog niet helemaal uit, hoe ik het een en ander wil uitwerken, maar degenen die ik al benaderd heb, waren bijna allemaal enthousiast over de foto en over het idee. Als ik het idee verder uitgewerkt heb, bericht ik hier meer over op mijn log.

Reageer